E abordata de toti barbatii care ii vad poza de profil de pe Facebook, dar cand o intalnesc in realitate multi isi cer scuze si pleaca dupa 5 minute! Uite ce are fata asta la corp incat le provoaca scarba

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 10:10

La prima vedere tanara din imaginea alaturata pare cat se poate de normala. Nu este insa deloc asa!

Arianna Faro, in varsta de 25 de ani, sufera de o boala grava din cauza careia piciorul ei drept creste necontrolat, ajungand pana in prezent la dimensiuni impresionante.

Desi stie ca din aceasta cauza ii va fi foarte greu sa isi gaseasca un partener de viata, fata nu renunta si spera ca, intr-o buna zi, alesul inimii ei isi va face aparitia.

Constienta ca nu are nicio sansa daca isi expune defectul, La inceput fata posta pe contul ei de Facebook doar poze in care nu i se vedea piciorul afectat.

Intra in discutie cu posibili pretendenti care o abordau si, inainte de a-si da intalnire cu ei, incearca sa le arate ca este o persoana normala, deschisa, plina de viata si optimism.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din nefericire pentru ea, totul se naruia de fiecare data de la prima intalnire fata

in fata. Foarte multi dintre cei care o vedeau isi cereau scuze si plecau dupa primele cinci minute.

Altii ramaneau cu ea pana la final, insa refuzau sa mai raspunda la telefoane si mesaje dupa finalul intalnirii. In cele din urma Arianna a decis sa nu isi mai ascunda defectul si sa se bucure de viata asa cum e!

Vedeti in galeria foto de mai jos cum arata de fapt Arianna.

Va avertizam ca imaginea este socanta!