E ADEVARAT! Gabi Cristea si Tavi Clonda S-AU LOGODIT! Uite cand a avut loc evenimentul

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

In sfarsit, au recunoscut ca urmeaza sa se casatoreasca! Tavi Clonda a cerut-o de sotie pe Gabriela Cristea. Cei doi au povestit amanunte deste LOGODNA!

Foarte fericiti, Gabi si Tavi au fost surprinsi in acesta seara la iesirea dintr-un restaurant select unde se organizeaza de regula nunti si petreceri fastuoase. Cei doi indragostiti au fost intrebati daca intr-adevar s-au logodit, mai ales ca vedeta tv a aparut in emisiunea "Te vreau langa mine" cu un frumos inel pe degetul mainii stangi. Tavi a fost foarte emotionat cand a povestit despre evenimentul care a avut loc la Venetia.

Artistul a mai dezvaluit ca totul a fost pus la cale specal pentru ziua de nastere a Gabrielei.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Am reusit 10 zile sa pastram doar pentru noi aceasta veste. Dar pana la urma ne-ati descoperit. Am fost cu o prietena a Gabrielei sa cumpar inelul, dar doar pentru marime, modelul eu l-am ales.

Am reusit sa tin surpriza, chiar nu s-a prins. Am planuit totul cu o zi inainte, vineri am hotarat si sambata am plecat la Venetia. Eram pe o gondola cu o sampanie. Plecarea a fost cadoul de ziua ei. N-am facut nicio poza pentru ca era intuneric, noaptea romantic. In gondola nu poti sa te pui in genunchi, am profitat de asta"
a marturisit Tavi la WOWbiz.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.