E atat de grasa incat nici nu incape in poza! E cutremurator cum arata cea mai grasa femeie din lume - cantareste o jumatate de tona! Cand au vazut-o medicii s-au crucit! Uite ce vor sa ii faca la corp

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:45

Pare greu de crezut, insa cazul de mai jos este cat se poate de adevarat.

Eman Ahmed Abd El Aty, o femeie in varsta de 36 de ani din India, a ajuns sa fie cea mai obeza persoana din lume, dupa ce greutatea ei a depasit pragul de jumatate de tona!

Este atat de grasa incat de 11 ani ea nu a mai iesit deloc din casa, fiind imobilizata complet la pat din cauza greutatii imense! Din nefericire problemele ei au aparut inca de la nastere, venind pe lume cu o greutate mai mare decat in mod normal, 5 kilograme.

Pe masura ce crestea Eman devenea din ce in ce mai mare, iar initial medicii au crezut ca sufera de elefantita. Cazul ei a atras in cele din urma atentia unui specialist din India care, impreuna cu o echipa, s-a oferit sa o opereze gratuit, pentru a o ajuta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Medicul este optimist si sustine ca, daca femeia ii va asculta sfaturile, greutatea ei ar putea scadea chiar si sub 100 de kilograme in cativa ani.

 

 

 

Taguri: