E barbat in toata firea, dar isi face unghiile de la maini si de la picioare cu oja! Toti au ras de el, dar cand au aflat motivul au ramas impresionati pana la lacrimi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:30

La prima vedere ceea ce face acest barbat pare extrem de ciudat si de neinteles.

Desi este un om in toata firea, el isi lasa fiica sa ii faca unghiile de la maini si de la picioare cu oja si nu le curata imediat, ci abia dupa cateva zile. Motivul este cu adevarat emotionant si demonstreaza ca unii oameni pun familia mai presus de orice.

"Imi las fetita sa imi faca unghiile cu oja. Pentru ea e o distractie, pentru mine este o placere! Si stiti de ce? Pentru ca atunci cand nu sunt cu ea ma uit intamplator la mainile mele, imi vad unghiile si imi amintesc de ea, simt ca o am

langa mine. E ca si cum as purta-o peste tot cu mine", spune barbatul.

El marturiseste ca are parte de priviri ciudate pe strada si in locurile in care merge, si ca este intrebat destul de des daca face parte dintr-o trupa rock. Spune insa ca nu il deranjeaza si ca fericirea fetitei lui este mai presus de orice.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.