E Bianca atât de slabă așa cum zic toți concurenții de la Puterea Dragostei? Uite cum arată dezbrăcată FOTO

Autor: L.F.
Actualizat: 14 dec 2019, 14:46

Bianca este concurenta de la Puterea Dragostei cu cei mai mulți susținători, dar care pare că are cei mai mulți dușmani în casă.

Bianca se află la Puterea Dragostei de circa opt luni, fiind concurenta care a avut de-a lungul vremii cele mai multe conflicte cu cei din casă. Mulți dintre băieții din casă au susținut că nu o plac pe Bianca din cauza firii sale răutăcioase, dar și pentru că este extrem de slabă. ”Morticia”, a fost urâta poreclă pe care i-a găsit-o acum Alex Zănoagă, dar pe care a folosit-o în urmă cu ceva timp și Mădălin None.

Bianca a spus că și ea suferă că e slabă, că și-ar dori să se mai îngrașe pentru a nu mai fi atât de comentată de unii.

„Nu-mi mai place de mine. Am citit un comentariu la un moment dat, pe care l-a lăsat None. Ceva de genul, moaște, sau nu știu cum. Adică la faptul că eu sunt foarte slabă. Nu mă mai simt eu frumoasă”, a

spus Bianca la un moment dat, supărată de felul în care arată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Susținătorii ei spun că Bianca nu este slabă, că este chiar frumoasă.

Și drept dovadă au postat mai multe imagini cu tânăra în ținute sumare, în care aceasta arată bine spun ei.

VEZI CUM ARATĂ DEZBRĂCATĂ PE KFETELE.RO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.