„E bine”. Laurențiu de la ”Casa iubirii”, surprins într-un mod inedit de iubita sa. Lorena nu și-a imaginat vreodată că va face așa ceva

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 feb 2024, 19:56

Lorena și Laurențiu de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Lorena Rumbecu

Lorena și Laurențiu de la ”Casa iubirii” s-au împăcat, iar totul pare să meargă spre bine în relația lor. Cum l-a surprins Lorena pe Laurențiu?

Laurențiu și Lorena par extrem de fericiți împreună și nu se pot abține să nu împărtășească asta cu urmăritorii lor. Fostul concurent și-a surprins iubita într-o ipostază cu totul inedită și neașteptată.

Ce surpriză i-a pregătit Lorena iubitului său

Lorena a decis să își surprindă iubitul cu o masă caldă și hrănitoare, într-o zi în care Laurențiu nu se simțea tocmai bine.

Știind că Laurențiu este dedicat sportului și menținerea unei diete echilibrate, Lorena a pregătit cu atenție o masă care să îi ofere iubitului ei nutrienții necesari pentru a se simți mai bine. Astfel, a optat pentru o rețetă sănătoasă, constând în legume și pui la cuptor.

Laurențiu a fost plăcut surprins de gestul atent al iubitei sale și a apreciat eforturile depuse pentru a-i pregăti o masă care să fie nu doar delicioasă, ci și benefică pentru starea sa de sănătate.

Chiar dacă era bolnav, Laurențiu a afirmat că mâncarea pregătită de Lorena i-a făcut cu adevărat bine și a adăugat că apreciază enorm atenția pe care iubita lui i-o acordă.

Citește și: Lorena și Laurențiu, momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiților! Cum au petrecut foștii concurenți de la „Casa iubirii”

Lorena, la rândul ei, a mărturisit fanilor că momentul în care a gătit pentru Laurențiu a fost una dintre experiențele ei rare în bucătărie, deoarece, de obicei, nu se implică în acest gen de activități.

Cu toate acestea, a fost încântată de rezultat și a subliniat că este dispusă să încerce noi lucruri pentru a-i face viața mai bună partenerului ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„Nu aveam cum să nu imortalizăm momentul ăsta. E bine să fii bolnav. La cât mai multe. Când eram la grădi ziceam sărut mâna pentru masă și bucătăreasa...?”

, a spus Laurențiu, într-un Instastory.

Cum au petrecut Lorena și Laurențiu Ziua Îndrăgostiților

După despărțirea survenită în urma mai multor neînțelegeri, Laurențiu se pare că și-a schimbat comportamentul față de Lorena, arătându-i că o prețuiește și că nu are de gând să renunțe atât de ușor la ea.

Astfel, la mai bine de o săptămână de la împăcare, fostul concurent i-a oferit tinerei o Zi a Îndrăgostiților de neuitat.

Pe lângă faptul că i-a dăruit un impresionant buchet cu 101 trandafiri, Laurențiu a avut grijă să o răsfețe pe iubita lui.

Citește și: Laurențiu, gest impresionant pentru Lorena de Valentine's Day! Ce cadou a primit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Acesta a surprins-o pe Lorena cu un tort deosebit, în formă de inimă, pe care a scris mesajul „MEOW YOU”, cu trimitere la pisicuțele lor, Lilo și Stitch.

După ce s-au bucurat de desertul special, tânărul a dus-o pe frumoasa lui parteneră la un restaurant select, unde s-au delectat cu adevărate delicatese culinare.

Se pare că totul a fost planificat în detaliu de către Laurențiu, care și-a dorit să o facă pe Lorena să uite de momentele dificile prin care au trecut, oferindu-i o zi de-a dreptul memorabilă de Valentine's Day.