"E ca o sirena in botul navei!" Vezi ce concurenta si-a atras toate criticile la Mireasa 90 60 90 VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:56

Dintre toate fetele de la Mireasa 90 60 90, doar una s-a fauct remarcata, la sedinta foto de la malul marii, insa nu tocmai pozitiv.

Concurentele de la Mireasa 90 60 90  au avut parte d eo noua provocare, dar in acelasi timp placuta, deoarece au mers la mare unde au realizat o sedinta foto imbracate in rochii de mireasa.

Fiecare fata s-a straduit sa arate si sa fie la inaltime pentru sedinta foto, insa doar una a reusit sa starneasca atat rasul celorlalte concurente dar si a juriului. Imprevizibila Raluca Kabuya a reusit sa se faca din nou de ras, fara voia ei.


Concurenta trebuia sa pozeze intr-o barca alaturi d eun model, insa cand a trebuit sa coboare, s-a impiedicat si a picat direct in apa. Concurenta a trecut repede peste incident si mai mult si-a lasat bustul generos la vedere. Cove nu a mai rezistat si i-a spus: Asa, sa te duci cu bustul pana in Bulgaria. Iar celelalte concurente au adaugat si ele: fata, asta-i mireasa porno! 

Si juriul a fost peste masura de amuzat si a comentat in acelasi ton prestatia Ralucai: Pari foarte salbatica asa, sa nu ne musti.
Esti foarte darza, semanai cu o matusa de-a verisoarei mele de la tara care cand mergea pe glie si glodul ii intra suav printre degete. esti una ditre cele mai sexoase mirese, spune criticul de moda Alin Galatescu.