„E cea mai liniștită perioadă din an” Dan Negru, mesaj de Sfânta Maria Mare. Ce trebuie să facem în „zilele de aur”

Autor: Laura Macovei

Cu ocazia sărbătorii Adormirii Maicii Domnului, celebrată de credincioși la data de 15 august, Dan Negru a transmis un mesaj plin de căldură în mediul online.

În această zi sfântă, credincioșii trebuie să știe că urmează „zilele de aur”, cea mai liniștită perioadă din an, amintește prezentatorul TV, Dan Negru.

Citește și: Mesajul dureros postat de Dan Negru după moartea lui Nicu Covaci: „L-am rugat să mă lase să înregistrez discuția noastră”. Conversația telefonică memorabilă dintre vedeta Kanal D și solistul trupei Phoenix

Dan Negru, mesaj de Sfânta Maria Mare

Vedeta Kanal D a postat un mesaj scurt, dar plin de semnificație, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, o sărbătoare pe care toți credincioșii o celebrează în această zi.

Dan Negru amintește despre cât de importante sunt aceste zile și de ce ar trebui să ne bucurăm din plin de ele. „Zilele de aur” reprezintă perioada cea mai liniștită din an, în care timpul ne este prieten, iar nu dușman.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Dan Negru, reacție după ce gimnasta Sabrina Voinea a fost nedreptățită la JO 2024: „Puteau să facă și din mine campion olimpic”

„Îmi place mult perioada asta din an, între 15 august- Adormirea Fecioarei Maria- și 8 septembrie- Nașterea Ei. E cea mai liniștită perioadă din an. Sunt „zilele de aur” când timpul nu știe încotro să o apuce, spre vară sau spre toamnă, frunzele îngălbenesc dar încă nu cad, păsările vor să plece dar încă stau, râurile curg mai încet și marea e mai liniștită. E vremea din an când oamenii nu îmbătrânesc…

Bucurați-vă de „zilele de aur” !” a fost mesajul postat de Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Negru (@negru_dan)