„E ceva care mă apasă foarte tare”. Antoni o va chema mâine pe Bianca în Camera Roșie, iar Vlada va izbucni în lacrimi! Aflați ce se întâmplă astăzi, 10 noiembrie, în „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 09 nov 2023, 23:53

În ediția de astazi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Antoni va lua o decizie care le va șoca pe toate fetele.

În ediția de mâine a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Antoni va lua o decizie care le va șoca pe fete și care o va face să plângă pe Vlada.

Antoni o va chema mâine pe Bianca în Camera Roșie

Mâine, Antoni va fi vizibil tulburat, motiv pentru care Vlada îl va întreba dacă se simte bine.

„Ești bine?”, va întreba Vlada.

Citește și: Catinca, pusă la zid de concurenții din Casa iubirii. Concurenta nu dă doi bani pe atacurile din casă: "E viața mea, o trăiesc cum vreau"

„Nu știu ce să zic, trebuie să-mi dau seama de niște chestii”, va spune Antoni.

„Sunt probleme de aici, din casă?”, va întreba Julia.

„Cu mine?”, va întreb Vlada, din ce în ce mai îngrijorată de starea iubitului ei.

Citește și: Vlada, pusă într-o situație dificilă! Laurențiu a dezvăluit în fața tuturor că Vladei i-ar fi plăcut să îl cunoască și pe Adelin, noul concurent! Iată cum a reacționat Antoni și ce s-a întâmplat

Antoni va merge în camera roșie, acolo unde va dezvălui că are o problemă personală care îl supără și că își dorește să lămurească lucrurile pentru binele lui. Concurentul o va chema, spre surprinderea tuturor, pe Bianca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am o problemă personală și e ceva care mă apasă foarte tare.

Trebuie, oarecum, să pun lucrurile punct la punct așa că, cameră, poți s-o chemi pe Bianca?”, va spune Antoni, la cameră.

Toate fetele rămân surprinse de cerința lui Antoni, în special Vlada și Bianca.

„Acum are probleme cu Bianca?”, va exclama Vlada.

Vlada va izbucni în lacrimi

Antoni și Bianca vor discuta ce vor discuta în camera roșie, după care fiecare va pleca la casa lui. La întoarcerea Biancăi, Vlada izbucnește în lacrimi și toată lumea încearcă s-o consoleze.

„Liniștește-te, mai întâi vorbește tu cu el și vezi”, va spune Julia.

Cristina, care în acele momente se afla în casa băieților, va fi surprinsă de alegerea lui Antoni și îi va spune că nu se aștepta ca acesta s-o cheme pe Bianca în camera roșie, ci pe Vlada.

„Eu nu m-am așteptat, Antoni, să mergi tu cu Bianca (n.r.: în camera roșie), mă așteptam să mergi cu Vlada”, va afirma Cristina.

Ce se întâmplă mai departe aflați mâine, 10 noiembrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?