„E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui”. Reacția pe care au avut-o părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 18 iun 2023, 11:56
„E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui”
Sursa: Facebook Robert Andrei Drilea

După câteva luni de la divorț, Deea Maxer a vorbit deschis despre noua relație pe care aceasta o are cu Robert, dar și ce părere au părinții lui despre ea.

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să pună punct căsniciei lor de 18 ani de relație, iar după câteva luni după divorț, aceasta și-a găsit fericirea în brațele lui Robert. Iată ce părere are familia bărbatului despre relația celor doi.

Citește și: Cu cine a înlocuit-o Dinu Maxer pe Deea Maxer: „Voi încerca”. Artistul și fosta soție au renunțat la o înțelegere pe care au făcut-o

Reacția pe care au avut-o părinții lui Robert când au cunoscut-o pe Deea Maxer

Deea Maxer a regăsit fericirea în brațele lui Robert, iar dacă divorțul ei de Dinu, bruneta își dorea să nu posteze astfel de detalii pe paginile ei sociale, acum își afișează fericirea când poate. Relația celor doi a început într-un moment dificil pentru Deea, după divorțul acesteia de Dinu, după o relație de 18 ani.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Robert a reușit să îi câștige încrederea brunetei, acesta chiar i-a cunoscut micuții pe care Deea îi are cu Dinu, iar pentru a vedea cât de serioasă este această conexiune, Robert a prezentat-o părinților săi. „Robert nu știa că sunt persoană publică, nu cunoștea numele de Maxer. E ciudat pentru el, cât și pentru familia lui.

Eu știu ce simte o mamă, știu ce simte mama când se scriu lucruri. I-am cunoscut și părinții, și bunicile, am fost la bunica la Piatra Neamț. Am cunoscut o familie extraordinară, le mulțumesc  foarte mult că m-au primit cu brațele deschise.”, a povestit  Deea Maxer, la Teo Show, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Dinu Maxer a ajuns iar pe mâinile medicilor esteticieni! La ce intervenție a mai apelat, de data aceasta, fostul soț al Deei Maxer: „Aveam niște dorințe”

Ce spun cunoscuții artistei despre Robert?

În perioada în care Deea Maxer nu le arăta oamenilor cine este bărbatul misterios pe care îl iubește, aceștia au presupus că este un medic estetician putred de bogat, însă realitatea este alta, potrivit apropiaților brunetei.

„Băiatul cu care este acum Deea este super de treabă, este super mișto ca om, doar că este sărăcuț, nu este bogat.

Nu are service-ul lui, el lucrează la un service auto, iar mașinile de le vinde, i le aduce șeful lui și el îl ajută pe șeful lui să le vândă mai departe. El nu este dealer de mașini, nu este vreun afacerist care învârte banii cu lopata. Muncește și el normal ca orice om”, au spus sursele apropiate ale brunetei, potrivit click.ro.

Citește și: „Aveam lucruri pentru care mai puteam să continuăm”. Dinu Maxer nu și-a dorit să divorțeze de Deea Maxer. Cei doi au încercat de mai multe ori să își salveze relația

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?