E considerata FEMEIA cu cel mai scump corp din lume! Nici n-ai idee de ce

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 13 oct 2020, 14:20

Amanda Lepore, in varsta de 46 de ani, a dezvaluit secretul celui mai scump corp din lume.

La origini, Amanda a fost barbat, insa la varsta de 19 ani a decis sa isi faca operatia de schimbare de sex. De atunci, a trecut prin numeroase transformari, cum ar fi trei interventii la sani, pentru marire, buzele si pometii si i-a umplut cu acid hialuronic, apoi si scos si trei coaste pentru a aveaun mijloc mai subtire. Cred ca Rachel Welch si Cher au facut si ele acelasi lucru.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

IN SUA este ilegal, insa am facut asta in Mexic.

la nivelul fetei, ea nici nu mai stie cate interventii si-a facut, de la Botox pana la operatii la nas, la lifting pentru frunte pana la implant de par ca sa-si mai scurteze din fata. Toate fetele radeau de mine, asa ca am vrut sa arat ca un star de cinema. La forma fetei nu am intervenit pentru ca semanam oricum cu o fata.
Starul nu a vrut sa spuna pretul total al operatiilor, insa stie ca este etichetata drept femeia cu cel mai scump corp de pe Pamant.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.