E CRIZA? Nu si in China! Vezi ce a primit fiecare locuitor dintr-un sat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 14:45

Nu este un secret ca economia Chinei are cea mai mare rata de crestere din lume, insa unii dintre locuitorii tarii au o placere in a-si etala bogatia.

Satul Changjiang din China detine grupul industrial Jiangsu Xin Chang Jiang, care se afla in primele 20 cele mai performante companii private din tara.

 

Grupul isi desfasoara activitatea in opt industrii diferite, printre care industria chimica si electrica, si se pare ca are succes pe toate planurile.

 

Pentru a sarbatori succesul, intr-un gest de generozitate si respectand o promisiune facuta in 2009, liderul grupului a achizitionat peste 600 de kilograme de aur si argint si a daruit fiecarui locuitor al satului cate un lingou din ambele metale pretioase.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Astfel, cea mai numeroasa familie a satului a primit in total 700 de grame de aur, valorand peste 43.000

de dolari, si 700 de grame de argint. Fiecare familie a primit si cate un seif pentru a-si putea depozita in siguranta darurile primite.

 

Intrebati ce vor face cu lingourile, unii locuitori au spus ca le vor pastra ca amintire, in timp ce altii au declarat ca le vor transforma in bijuterii.