E criza si la ei? Rromii bogati au renuntat la petrecerile imparatesti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:30

Sa vezi si sa nu crezi!

Clanurile instarite de rromi obisnuisera tara cu petreceri care de care mai extravagante! Ei bine astazi, rromii petrec fara Florin Salam care sa le cante pe viu! Locul manelelor, pe care curg dedicatii fara numar si mii de euro, a fost luat de muzica religioasa.


Clanul Carpaci din Timisoara, considerat unul dintre cele mai bogate din tara, a organizat o petrecere de botez mai putin obisnuita pentru ei.
Si n-au lasat doar atat! Pana si numele copiilor sunt altfel. Anul trecut erau botezati cu mare fast Chanela si Rahan. Anul acesta, supriza totala, in materie de nume: Alexandra si Giuliano.

Poate va intrebati de unde schimbarea ca de la cer la pamant? O fi criza de vina? Rromii au lasat manelele, dar nu si extravangantele. Meniul a ramas la fel de bogat. Vedetele festinului culinar au fost purcelusii la protap.
Nici farfuriile cu fir aurit si sfesnicele cu cristale n-au disparut de pe mesele imbelsugate. Asta ca sa nu mai vorbim de bijuteriile imense purtate de doamne. Ramane, insa, de vazut, saptamana viitoare, daca s-a schimbat ceva cu adevarat. Acelasi clan a anuntat o nunta imparateasca, cum cere pana la urma traditia.

 

Taguri: