E cutremurator: ajunsese sa cantareasca 320 de kilograme si nu se mai putea misca deloc. Pare greu de crezut, dar a slabit incredibil de mult facand sex! Uite ce corp are acum femeia asta si cum arata iubitul ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 23:45

Femeia din imaginile alaturate ascunde o poveste de viata incredibila.

Pe numele ei Paty Sanchez, ea a avut o relatie toxica, din cauza careia a pierdut multe lucruri. Mai exact, fostul ei iubit avea un obiectiv foarte ciudat, acela de a face din ea cea mai grasa femeie din lume.

O indopa astfel tot timpul cu mancare, iar Paty accepta, vazand totul doar ca pe un joc. Insa la un moment dat si-a dat seama ca este pe moarte: ajnsese la o greutate de 323 de kilograme, era imobilizata la pat si respira foarte greu.

Atunci a decis sa faca o schimbare radicala: s-a desparit de omul alaturi de care a stat atatia ani si si-a propus sa slabeasca. Pare incredibil, dar a si reusit sa faca acest lucru, printr-o metoda mai putin obisnuita.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Paty sustine ca a dat jos nu mai putin de 120 de kilograme facand sex cu noul ei iubit, pe care l-a cunoscut pe un site de matrimoniale.

Femeia nu vrea sa se opreasca aici si isi propune sa scada sub 100 de kilograme.