E cutremurator ce a patit aceasta fata dupa ce a adormit la plaja pe canicula asta! Medicii au fost socati cand au vazut-o la spital! Pielea ei...

Autor: B.M.
Actualizat: 01 iul 2017, 10:47

O tanara de 23 de ani s-a dus, vineri, la complexul Baile Nicolina din Iasi pentru a face plaja, insa a adormit, in conditiile in care efectele razelor solare erau putenice.

Intrucat s-a simtit rau, tanara a fost dusa cu ambulanta la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Medicul Diana Cimpoesu, coordonatorul UPU-SMURD Iasi, a declarat ca tanara a suferit arsuri de gradul intai pe nouazeci la suta din suprafata corpului si a fost internata in Sectia de Arsi si Clinica Reparatorie din cadrul aceleiasi unitati medicale.

COD ROSU de canicula in jumatate de tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod rosu de canicula valabila pentru 20 de judete si Capitala.

Sambata, 1 iulie, in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Galati, Braila, Vaslui si Iasi, precum si in municipiul Bucuresti si in zona joasa de relief a judetelor Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau si Neamt, se vor inregistra temperaturi maxime extreme comparabile cu recordurile absolute ale perioadei, situate frecvent intre 38 si 41 de grade, iar in sudul Olteniei si al Munteniei valorile termice vor urca spre 42...44

de grade.

Indicele temperatura-umezeala (ITU) se va situa frecvent, dupa-amiaza, intre 82 si 84 de unitati, iar disconfortul termic va fi deosebit de accentuat.

Sursa: hotnews.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.