E CUTREMURATOR ce i-a facut un barbat unei fetite de un an! "A trantit copila de perete, pe jos, pe ciment!"

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:38

Este infiorator ce a facut un barbat unei copile de numai un an! Cat de tare a putut fetita sa-l enerveze incat s-o bata cu atata salbaticie?!

Cum poate fi inteles un barbat care a lovit copila in varsta de numai un an, fara pic de mila?! Ce rau i-ar fi putut face biata copila?! Atacatorul este concubinul mamei fetitei. Scena care ingrozeste orice parinte doar la auzul ei s-a derulat ieri in locuinta cuplului.

Femeia, care mai are inca o fetita de trei ani, nu era acasa, era la mama ei. Asa ca cele doua copile in varsta de 1 an, respectiv, trei ani, au ramas in grija barbatului.

Vecinii fac marturisiri socante: "A trantit copila de perete, pe jos, pe ciment!".

Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a mers cu fetita la spitalul din Medias. Copila era in stare extrem de grava asa ca medicii au transferat-o la Spitalul de Pediatrie din Sibiu: "Diagnostic la internare: traumatism cranio-cerebral, fracturi temporo-parietal si occipital stang. In prezent, fetita este constienta, echilibrata cardio-respirator", au spus medicii.

Politia a luat imediat masuri: "Barbatul a fost identificat si prezentat instantei, care a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile, fiind efectuate cercetari sub aspectul
savarsirii infractiunii de tentativa de omor".

Mama copilei, insa, culmea, ar vrea ca iubitul ei sa fie iertat! Individul, insa, are antecedente! In urma cu 20 de ani, el a mai fost inchis pentru omor si a ispasit 12 ani de inchisoare, dar a fost eliberat conditionat. Cazul a intrat si in atentia celor de la Protectia Copilului.
##VIDEO123397##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.