E CUTREMURATOR ce i-au facut niste educatoare unui copil la gradinita! Parintii sunt REVOLTATI: "L-au UMILIT"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:13

Cazul de mai jos s-a petrecut in Marea Britanie si a revoltat o tara intreaga.

Totul s-a intamplat la o gradinita, unde educatoarele au umilit practic un baietel de doar 3 ani, nelasandu-l sa apara intr-o sedinta foto organizata cu intreaga clasa.

Motivul? Acestea erau nemultumite din cauza faptului ca micutul ar fi avut parul prea scurt. Cand au aflat ce se intamplase, parintii au luat foc. "Nu imi vine sa cred ce s-a intamplat. El isi dorea mult sa apara in pozer alaturi de colegii lui.

Nu e drept", a spus mama.

Reprezentantii gradinitei se apara si spun ca cel mic trebuia sa respecte regulile. Voi ce parere aveti, au procedat bine?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.