E cutremurator ce i s-a intamplat unei fete din cauza ca a tinut picioarele pe bordul masinii in mers! Daca si tu ai acest obicei, opreste-te imediat!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 16:15

Bethany, o fata in varsta de 22 de ani din Marea Britanie, a avut parte de o intamplare care a marcat-o pe viata.

Ea obisnuia sa mearga foarte mult cu masina impreuna cu prietenul ei si, din cauza ca drumurile erau lungi si obositoare, cauta sa stea cat mai confortabil.

Acesta este motivul pentru care, deseori, se descalta si statea in masina cu picioarele pe bord. Intr-o zi insa, din incercarea de a evita un motociclist, iubitul ei a pierdut controlul masinii si a intrat cu viteza intr-un camion.

Din fericire pentru el, urmarile nu au fost grave, cateva cusaturi.

Bethany a avut insa foarte mult de suferit din cauza pozitiei incorecte pe care o avea.

In urma impactului airbag-ul pasagerului s-a declansat si i-a rupt oasele picioarelor. In plus, perna de aer i-a impins puternic genunchii inspre corp, astfel ca acestia i-au lovit fata, provocandu-i o fractura craniana.

Tanara nu s-a refacut complet nici acum, la aproape 7 ani de la accident; cand merge simte dureri puternice la nivelul membrelor inferioare, si este nevoita sa poarte pantofi speciali.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar si asa, doctorii i-au spus ca a avut noroc si ca ar fi putut sa isi rupa coloana si sa ramana paralizata pe viata.

 

 

Taguri: