E cutremurator ce se intampla acum cu sotul politistei criminale din Gorj! Apropiatii sunt ingrijorati pentru el: care este starea barbatului

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 aug 2018, 12:51

Noi detalii socante apar in cazul politistei din judetul Gorj care si-a ucis cu sange rece mama si copilul, dupa care s-a sinucis.

Se pare ca sotul femeii este distrus de cele intamplate si a decis sa ia o pauza din activitatea profesionala pentru a-si reveni.

Potrivit apropiatilor barbatul este ingrozit de cele intamplate si abia mai poate vorbi.

"Omul este ingrozit, abia mai poate sa vorbeasca. Poate tocmai de aceea, a si luat hotararea sa stea putin acasa si sa isi revina! Trebuia sa fac acest lucru! Sefii sai au fost de acord, in plus, se pare ca il vor supune si unui examen psihologic la reluarea activitatii", au marturisit persoane din anturajul lui.

Adela Maria Lapadat, in varsta de 33 de ani, de profesie politist, si-a impuscat propria mama cu ajutorul unei arme. Ulterior a tras si in propriul copil, in varsta de 6 luni, iar in cele din urma s-a sinucis.

Femeia era casatorita de 3 ani si ducea o viata linistita alaturi de sotul ei.

Ulterior s-a aflat ca Adela Maria Lapadat suferea de depresie postnatala, boala care ar fi impins-o sa comita gestul necugetat.