E CUTREMURATOR! I-a murit bebelusul, dar nu poate trece peste trauma. Ce tine in brate aceasta femeie, de doi ani de zile

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 22:39

Adolescenta avea doar 16 ani cand si-a pierdut copilul nenascut, in urma unui avort spontan.

Natalie Harcourt are acum 18 ani si isi trezeste in fiecare dimineata bebelusul, pe Lexi, la ora 9, ca sa se uite amandoua la televizor. Dupa masa, o imbraca si o scoate la plimbare in carucior, in parc unde hranesc ratele.

Natalie si Lexi sunt la fel de apropiate ca o mama si o fiica, dar Lexi ascunde un secret. Ea este un bebelus "renascut", de fapt o papusa care i-a transformat viata lui Natalie si o ajuta sa supravietuiasca dupa trauma pierderii propriului copil.



Prietenii i-au cumparat papusa de silicon, in valoare de 300 de lire iar ea a cumparat un leagan, un patut, jucarii, haine si chiar a pus de-o parte bani pentru cadourile de Craciun.

"Oamenii ma opresc pe strada si ma intreaba daca e o papusa. Le spun adevarul si merg mai departe. Multi rad ca ma joc cu papusi, la varsta mea", a marturisit tanara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.