E cutremurator! Se zbat în fiecare zi sa aiba ce le pune pe masa celor doi copii. Lupta cumplita dusa de familia Vizitiu de aproape 10 ani

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:35

Cu un copil bolnav oi multe alte necazuri, oamenii simt ca nu vor mai scapa niciodata de saracie.

Robert, unul dintre micuti, are 10 ani. S-a nascut sanatos, insa din cauza unei erori medicale a ajuns asa. De atunci, viata familiei Vizitiu s-a transformat radical. Nu au fost bogati niciodata, insa spun ca nu mai fac fata la tot ceea ce li se intampla.
Toti patru locuiesc intr-o garsoniera cu chirie. Singurul care lucreaza este tatal micutilor, pentru ca mama trebuie sa stea cu ei. Au un venit total de cel mult 1.600

de lei, din care aproape jumatate merg pentru chirie.

Din banutii care le mai raman, nu stiu ce sa plateasca mai repede.
Au renuntat la tot pentru ca micutii sa aiba macar ce sa manance! Haine le mai dau oamenii cu suflet. Nu au avut bani nici macar pentru terapiile lui Robert, dar mama isi doreste din toata inima ca micutul sa fie operat si sa poata merge.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.