E de necrezut ce a gasit o femeie intr-o punga de pastai cumparata de la supermarket! Uite ce era in interiorul lor: "Noroc ca le-am gasit inainte sa le gatesc si sa le pun in farfurie!"

Autor: B.M.
Actualizat: 22 aug 2021, 18:45

O femeie din Scotia a facut o descoperire socanta, care a stat la baza unei ample anchete la nivel national.

Poate parea greu de crezut insa Maragaret Lynch, in varsta de 42 de ani, a gasit 12 ace metalice infipte in pastaile cumparate de la un supermarket.

"Noroc ca le-am gasit inainte sa le gatesc si sa le pun in farfurie. Ma gandesc cu groaza la ceea ce s-ar fi putut intampla. Nu stiu daca cineva a facut asta intentionat sau nu, cert este ca am fost expusa, atat eu, ca si familia mea, unui real pericol", a declarat Margaret Lynch.

Ce este si mai grav este ca la cateva zile distanta o alta femeie a descoperit acelasi lucru; mai grav este ca i-a intrat in gingie in timp ce manca. Reprezentantii magazinului nu stiu cum a fost posibil asa ceva si au demarat o ancheta, alertand si autoritatile.

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.