E dezbinare intre Razboinici! Alina nu a mai rezistat si si-a varsat oful in fata lui Cosmin Cernat: "Sunt tenisonata si ma oftic pentru ca pierdem incontinuu!!" Cine e vinovatul pentru ultima infrangere, in ochii ei

Editor Web: Daniela Iliuta Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 18 mar 2018, 14:00

Razboinicii au pierdut, sambata, atat sansa de a sta patru zile in casa cat si o masa la restaurant in valoare de 500 de pesos.

Dupa ce si-au eliminat patru colegi in patru saptamani, #Razboinicii nu reusesc sa gaseasca o voce care sa ii uneasca, asa cum este Giani Kirita pentru #Faimosii.

Il ulimul meci, un minigame pentru o masa la restaurant, Razboinicii au fost reprezentati de Roxana si de Alex Nedelcu, insa au pierdut deoarece Roxana nu s-a obisnuit cu aruncarea ce trebuia executata la final.

Citeste si: Lupu, fostul razboinic de la EXATLON, coplesit de mesajele emotionante si incurajatoare venite din partea fanilor sai! Iata ce le-a transmis tanarul tuturor celor care l-au sustinut din umbra!

Ulterior, a iesit la iveala ca Stefan si Alex au incercat sa o faca sa renunte la stilul de aruncare pe care concurenta il stia in urma practicarii handbal-ului de performanta in favoarea aruncarii tip darts, sport pe care Roxana nu l-a practicat la acelasi nivel.

Alina s-a aratat nemultumita de acest fapt cat si de faptul ca Roxana a insistat sa intre pe traseu, desi intr-o editie anterioara, pe acelasi traseu, nu a avut rezultate bune.

Iata ce acuze si-au adus Razboinicii:

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.