„E din ce în ce mai fragilă. Nu stă în puterea mea”. Oana Roman, noi dezvăluiri despre starea în care se află Mioara Roman, la scurt timp după internare

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 28 iul 2023, 13:06

Oana Roman s-a întors, de urgență, dintr-o vacanță de câteva zile, deoarece mama ei a fost transportată la spital

Sursa: Instagram

Oana Roman trece printr-un moment dificil, deoarece mama sa, Mioara Roman, a ajuns, în urmă cu doar câteva zile, la spital. Starea de sănătate a acesteia este din ce în ce mai precară, dar fiica ei speră ca totul să se rezolve cât de repede se poate.

Oana Roman a mers, din nou, la spitalul în care este iernată mama ei, după ce problemele de sănătate ale acesteia s-au agravat. Fosta parteneră a lui Marius Elisei se împarte între viața de familie și cea profesională, dar ultimele evenimente îi dau mai mult de muncă.

Oana Roman, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman s-a întors, de urgență, dintr-o vacanță de câteva zile, deoarece mama ei a fost transportată la spital.

A mers la ea, la spital, s-a asigurat că totul este în regulă pentru moment, după care, la ceva timp, a revenit.

„Doare cel mai tare că nu pot face minuni pentru mama. Aseară iar a avut un episod greu și iar este la spital. E din ce în ce mai fragilă și e tare greu. Pentru ea aş da timpul înapoi, toți am face asta pentru părinții noștri.

Nu sta în puterea mea decât să lupt pentru ea până la capăt. Doamne ajută!”,
a împărtășit Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Oana Roman, reacție dură la atacurile surorii ei, Catinca: "Au hotărât să spună că eu sunt bolnavă psihic și că mint, și că exagerez"

A doua zi, fiica lui Petre Roman s-a întors la spital și a reușit să stea cu mama ei preț de câteva ore.

Deși a plecat speriată la spital, căci nu știa cum se simte, le-a dat fanilor ei o veste bună. Mioara Roman era cooperantă și se simțea mult mai bine.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mioara Roman își revine foarte repede

În ciuda problemelor de sănătate, Mioara Roman se pune pe picioare destul de repede, lucru relatat cu multă bucurie chiar de fiica ei.

Cu toate acestea, fosta soție a lui Petre Roman va mai avea nevoie de îngrijiri medicale, iar fiica ei, Oana, îi este alături la orice pas.

Am plecat de la mama,  am stat cu ea aproape 2 ore, am găsit-o mult mai bine. M-am dus îngrozită și am găsit-o  foarte bine, cooperantă, extrem de veselă, și-a dorit să ne veselim, așa mi-a spus: „Hai să ne veselim”, am râs împreună foarte tare, m-a pus să-i povestesc ce am făcut zilele astea.

I-am zis că e cald afară și mi-a zis râzând că mai bine că e aici și nu stă pe afară”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: „Nu există tratament pentru mama. Să-i prelungesc viața”. Motivul real pentru care Oana Roman a fost nevoită să o interneze pe Mioara Roman

În urmă cu mai multe luni, aceasta a decis să își ducă mama la azil, deoarece problemele de sănătate pe care aceasta le are nu îi permiteau să o îngrijească de una singură.

Acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de cei din online, care au criticat-o dur pentru această alegere.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.