„E disperată de atenție” Logodnica lui Culiță Sterp a răbufnit pe o rețea socială, după ce a fost criticată de o femeie. Incredibil ce mesaj i-a transmis tânăra

Author: Laura Macovei
Actualizat: 05 nov 2023, 11:40

„E disperată de atenție” Logodnica lui Culiță Sterp a răbufnit pe o rețea socială, după ce a fost criticată de o femeie. Incredibil ce mesaj i-a transmis tânăra

Sursa: Daniela Iliescu Instagram

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a răbufnit pe rețelele sociale, după ce a primit un mesaj care a deranjat-o și a comentat imediat, mai mult amuzată de situație.

Logodnica lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu, este la fel de activă ca iubitul său în mediul online. Cei doi postează aproape zilnic diferite aspecte ale vieții lor și activități împreună cu micuțul Milan, băiețelul acestora.

Daniela Iliescu a fost criticată de o femeie în mediul online

Deși postează aproape zilnic pe rețelele sociale, Daniela are parte și de situații mai puțin plăcute, obișnuite de astfel în mediul online.

Se pare că blondina a primit un mesaj, aparent trimis din greșeală, chiar către ea, de la o persoană care nu o suportă. 

„Ce figurantă îi,”  a fost mesajul trimis de o „fană” logodnicei lui Culiță

Citește și: Gestul lui Culiță Sterp, după ce Iancu a pierdut meciul cu George Zănoagă: „Eram foarte supărat”. Artistul a răbufnit pe rețelele de socializare

Daniela Iliescu nu s-a putut abține și a răspuns imediat răutăților, însă tânăra mai mult s-a amuzat de situație.

„Ce îmi place când îmi trimiteți mesajele din greșeală, în loc să le trimiteți prietenelor și apoi le ștergeți! Ador! Nu știu cum poți să-ți dai seama dintr-o poză de cât de figurantă e o persoană, dar cred că poți să îți dai seama cât e de disperată de atenție o femeie care își pune poză de profil cu fundul.”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Daniela Iliescu este activă și pe YouTube, unde are propriul canal cu peste 100.000 de abonați.

Daniela Iliescu, reacție în mediul online după ce Culiță a lansat piesa „Fosta mea iubire”

În urmă cu câteva zile, Culiță Sterp a lansat o nouă piesă intitulată „Fosta mea iubire”.

Cui i-a dedicat această melodie artistul?

Citește și: Iancu Sterp și George Zănoagă, prima întâlnire după meciul din gala RXF: ”Ți-am zis să nu-mi dai la dinții de jos” Ce au avut să-și spună cei doi adversari

Actuala sa iubită și logodnică nu s-a putut abține și a reacționat imediat atunci când a ascultat versurile. Spre surprinderea tuturor, aceasta nu a fost deloc deranjată și a înțeles exact ce a vrut să transmită iubitul ei. 

„În sfârșit, ai scos și tu o melodie să mi se potrivească și mie și ție. Amândoi avem niște iubiri, niște foști,”  a fost reacția acesteia pe Instagram, în timp ce se afla alături de Culiță în mașină.