„E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer vrea să arate tuturor ce se întâmplă în noua ei relație

Author: Laura Macovei

„E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea

 
Sursa: Instagram Deea Maxer

Deea Maxer se declară mai fericită ca niciodată în brațele noului ei iubit, Robert Drilea. Aceasta își ține constant urmăritorii la curent cu ultimele detalii din viața sa personală.

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit după mai bine de 10 ani de relație, iar acum se pare că amândoi și-au refăcut viața. 

Deea Maxer, mesaj direct către noul iubit

Vedeta se simte extrem de iubită în brațele noului ei iubit și postează constant mesaje la adresa lui, în care îi mulțumește pentru că i-a adus bucurie în viață și o face fericită.

„Atunci când mi-e bine, e doar vina ta ”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram, la secțiunea insta-story. 

Citește și: „O mamă sacrifică multe pentru copiii ei”. Sacrificiile pe care le-a făcut Deea Maxer pentru a-și vedea copiii fericiți, în ciuda condamnărilor la care a fost supusă după ce și-a refăcut viața

Deea Maxer este răsfățată de Robert Drilea

Deea Maxer este în culmea fericirii alături de noul iubit. Frumoasa brunetă trăiește o adevărată poveste de dragoste și nu se sfiește să împărtășească sentimentele sale cu fanii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Vedeta și Robert Drilea au o relație de ceva timp și se gândesc deja la întemeierea unei familii.

Citește și: Lovitură pentru Dinu Maxer din partea Deei: ,,Acum vreau să mărturisesc’’. Ce dezvăluie fosta soție după câteva luni de la divorț?

Până a face marele pas,  Deea Maxer  se bucură de viața alături de Robert.

Robert Drilea  este un tânăr afacerist, iar printre preocupările sale se află și achiziționarea și vânzarea mașinilor de lux.

Deea își sprijină iubitul și-i promovează afacerea de fiecare dată când are ocazia, fiind extrem de mândră de reușitele lui.

În acest context, Deea Maxer a fost chiar surprinsă la volanul unei mașini de lux, ipostaze importalizate chiar de iubitul său, care este foarte mândru de brunetă.

„Acel moment când ai o iubită extraordinară și o mașină extraordinară”, a scris iubitul Deei pe pagina sa de Instagram.

Bruneta și Robert Drilea au o relație de ceva timp, iar acum au început să le demonstreze fanilor cât de serioasă este și cât de mult se iubesc.