E doliu în familia "Puterea Dragostei": "Dumnezeu să te ierte..." Concurentul trece prin clipe grele!

Author: B.H.
Actualizat: 19 iun 2020, 17:27

Gabriel de la "Puterea Dragostei" trece prin momente grele după ce a pierdut o persoană dragă din viața lui. Chiar el a făcut anunțul, pe contul de instagram.

Cei ce îl urmăresc pe instagram pe Gabriel de la "Puterea Dragostei" s-au obișnuit să îl vadă mai tot timpul vesel, pus pe distracție și glume, însă astăzi, concurentul a făcut un anunț trist. Gabriel trece prin clipe grele după ce bunica lui s-a stins din viață.

Citeste si: Jador, aparitie de senzatie la sala de fitness! Iata cum arata fostul concurent de la "Puterea dragostei", dupa incidentul suferit de curand!

E doliu în familia lui Gabriel de la "Puterea Dragostei": "Dumnezeu să te ierte..." Concurentul trece prin clipe grele!

Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a pierdut bunica și a ținut să facă o postare pe instagram, în memoria ei. 

Citeste si: Marius si Andreea Pirui, in ipostaze intime in emisiune? Incredibil unde isi tinea mana

Citeste si: Ella de la "Puterea dragostei", o noua interventie estetica inedita! Iata in ce ipostaze sexy a fost surprinsa bruneta la un salon de infrumusetare!

"Dumnezeu să te ierte mamaie. Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd, acum m-ai făcut să plâng. Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră. Drum liniștit în ceruri buni!", a fost mesajul pe care Gabriel l-a scris pe instagram.

Pierderea este una imensă pentru concurentul de la "Puterea Dragostei", având în vedere că avea o relație foarte bună cu bunica lui.

Un nou cuplu la "Puterea Dragostei"? După ce s-a despărțit de Daiana, Gabriel a recunoscut: "O simpatizez pe..."

Daiana și Gabriel au format un cuplu în casa" Puterea Dragostei" și când susținătorii lor sperau la o împăcare, Gabriel a aruncat bomba.

Pe cine simpatizează?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Relația pe care Gabriel a avut-o cu Daiana a fost una tensionată, cei doi ajungând de foarte multe ori să se certe din cauza geloziei. În final, ambii au considerat că cel mai bine ar fi să pună punct relației și să pornească pe drumuri diferite. Cu toate acestea, cei care au crezut în povestea lor de iubire au sperat ca cei doi să se împace, însă șansele au scăzut considerabil, având în vedere că atât Gabriel, cât și

Daiana și-au îndreptat atenția către alte persoane.

În emisiune, Gabriel a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit că există o concurentă din casă pe care o simpatizează și cu care vorbește tot mai mult în ultima perioadă. Este vorba despre Ramona. Chiar dacă a afirmat că încă nu o vede ca pe o iubită, Gabriel a fost dat de gol de Marius și Andreea Pirui, aceștia dezvăluind că, după despărțirea de Daiana, Gabriel a început să o privească altfel pe Ramona.

Andreea Pirui: Eu zic și nu zic la vrăjeală, că o simpatizezi.

Gabriel: Eu pe Ramona? Da, dar nu o văd ca pe o relație.

Andreea Pirui: Dar ai vrea să petreci mai mult timp cu ea, să te joci?

Gabriel: Da.

Marius: Eu am vrut să scot în evidență că el te place (n.r pe Ramona) și nu ca prietenă. Asta era ideea. (...) 

Gabriel: Eu am recunoscut că o simpatizez. E o fată frumoasă. 

Marius: Vorbește foarte frumos de tine și eu d-asta am zis că te place pentru că îl văd cum vorbește despre tine. Nu eram ironic. Eu îl vedeam pe Gabi cum se uită după tine și la un moment dat i-am zis: băi finule, eu cred că îți pare rău că nu te-ai apropiat de ea și el a recunoscut. 

Citeste si: O nouă lovitură pentru Lora și Ionuț Ghenu: „Pentru cine nu a aflat...”