E dovada clara ca Livian nu a renuntat la Bianca! Iata ce a aparut pe contul de socializare al concurentei! Cum au fost surprinsi cei doi indragostiti, in casa "Puterea dragostei"!

Autor: D.I.
Actualizat: 06 mar 2020, 21:35
video Foto(6)

Bianca si Livian au traversat o perioada extrem de dificila, in urma scandalului creat in jurul Biancai.

Bianca si Livian apar in continuare impreuna in vlogurile lui Livian, in ciuda faptului ca sustin ca s-au despartit.
Cel mai probabil, Bianca incearca sa il recucereasca pe Livian. Nu s-au sarutat pe gura, insa pe obraz Bianca il tot pupa pe Livian.

"Daca te duci in tara si vii schimbat te omor", i-a spus Bianca lui Livian, ceea ce ar insemna ca el se pregateste sa plece de la "Puterea dragostei", in timp ce Bianca ar dori sa ramana in continuare in competitie.

Citeste si:   FOTO: Incredibil cum arata MAMA lui Sergio, noul concurent de la "Puterea dragostei"! Iata ce trasaturi frumoase a mostenit tanarul de la cea mai importanta femeie din viata sa!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Pirui si Marius, inca o data in pragul despartirii! Cei doi iubiti s-au rafuit in culise inainte de inceperea filmarilor, la "Puterea dragostei"! Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Aparitie-soc la "Puterea dragostei"! Fratele lui Sergio intervine pentru a lamuri ce anume a existat intre el si Roxana! "Nu este o fata sa te distrezi cu ea!" Afla cum va reactiona Turcu, SAMBATA, intr-o editie incendiara, de la 16:00 si 19:00, la Kanal

De curand, Bianca a publicat pe contul ei de socializare o imagine, in care apare alaturi de Livian, pe care il saruta tandru pe obraz, iar el ii intoarce gestul cu un sarut suav pe frunte. De altfel, Bianca ii face si o frumoasa declaratie de dragoste, celui pe care inca il considera iubitul ei:
"Te iubesc pana la luna si inapoi! Numai a ta!", a scris Bianca.