E emotionant! Acest caine periculos si-a petrecut toata viata in lanturi! Ce crezi ca s-a intamplat cand un necunoscut l-a scos din lant?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:48

Si tu ai fi agitat si violent daca ti-ai petrece toata viata intr-un lant.

Alex, un ciobanesc german, era atat de violent incat nici chiar stapanul sau nu se putea apropia de el. Barbatul a chemat o asociatie de protectie a animalelor pentru a-i lua cainele.

Specialistul trimist a avut parte de una dintre cele mai grele salvari, pentru ca, intr-adevar, Alex era un caine violent care nu lasa pe nimeni in preajma lui.

In videoclipul urmator, il puteti vedea pe Alex la primul contact cu salvatorul sau, dupa 25 de minute de interactiune si a doua zi.



Schimbarea e incredibila, cainele nu a fost dresat sau calmat cu medicamente. Singura schimbare a fost ca Alex si-a recapatat libertatea si a primit afectiunea de care avea nevoie.

Credeti ca locul cainelui e in lant?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.