E emotionant! Si-a gasit sotul mort, in dormitor si s-a bagat langa el, in pat. Ce-a facut apoi l-a socat pe medicul legist. Uite de ce a fost in stare

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:57

Cei doi au fost descoperiti de un agent imobiliar care se pregatea sa le caute un cumparator pentru casa.

Corpurile neinsufletite ale lui Raymond si Paula Shepherd au fost gasite in dormitorul casei pe care cei doi o detineau, de un agent imobiliar. Cei doi erau casatoriti de 40 de ani si nu mai fusesera vazuti de 3 saptamani, in momentul in care au fost gasiti.

Anchetatorii au descoperit ca femeia a mai trait cateva zile dupa decesul sotului ei. Un medic legist a declarat ca femeia a facut un atac cerebral si a murit, in timp ce se afla in pat, alaturi de sotul ei.



"Mutarea iminenta si faptul ca si-a pierdut partenerul au adus-o in pragul disperarii si si-a pierdut vointa de a trai. A fost suficient pentru a-i declansa criza care i-a fost fatala", a spus legistul Basil Purdue.

Fiica celor doi a marturisit ca erau de nedespartit si toata viata ei a gravitat in jurul sotului, din acest motiv nu si-a putut imagina un viitor fara el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.