„E falsă și n-o spun doar eu. Publicul o va mirosi”. Carina, acuzații grave la adresa Andreei. Concurenta o acuză de falsitate și de ajutor din partea stiliștilor

Autor: Lavinia Medrea

Carina o acuză de falsitate și de ajutor din partea stiliștilor

Sursa: Captură KANAL D

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii „Bravo, ai stil!”, Carina a acuzat-o grav pe Andreea.

Astăzi, în ultima ediție a emisiunii fenomen de modă „Bravo, ai stil!”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D2 și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Carina i-a adus acuzații grave Andreei, atât în fața cât și în spatele camerelor de filmat.

Carina, acuzații grave la adresa Andreei

Andreea și-a pregătit o ținută pentru a pleca cu prietenele la săptămâna modei în Milano, pentru inspirație vestimentară.

Tensiunile au început din start, astfel că s-a deschis subiectul legat de afirmațiile Carinei la adresa Andreei.

Citește și: Hohote de râs la „Bravo, ai stil”! Cu ce i-au amuzat Carina și Constanția pe jurați: „Pleacă, fetiță, acasă!”

„E falsă și n-o spun doar eu. S-ar putea să păcălească câțiva oameni, dar nu pe toți, pentru că oamenii nu sunt proști”, a spus Carina, într-un testimonial, despre Andreea.

„E pe primul loc în clasament, și dacă ai avea stilist n-ai fi atât de idioată să te duci cu el în mall să-ți iei haine, logic că te duci singură!”, i-a spus Carina Andreei, în culise.

Citește și: Iris, insinuări cu subînțeles la adresa Andreei: „Este o persoană extrem de calculată, a venit cu temele extrem de bine făcute de acasă”. De ce ar exista bănuiala că primește un ajutor la ținute

„Eu mi-am zis părerea. Nu știu de ce ar fi nedrept ca eu să fiu pe primul loc”, a răspuns Andreea.

„Dacă, să presupunem, că tu ai avea stilist, ar fi nedrept”, a spus Carina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Am spus asta pentru că mi-am dat cu părerea cu privire la ea, iar noi ne-am întâlnit întâmplător în mall, am trecut una pe lângă alta, ea mi-a făcut o observație cum că de ce nu spun eu că ne-am întâlnit în mall. Nu înțeleg ce relevanță a avut în discuția aia să spun eu”, a declarat Carina, în platoul „Bravo, ai stil”.

„E foarte scos din context ceea ce spui tu, prima dată ai spus că am stilist și că nu e drept să fiu pe primul loc pentru că am stilist”, a răspuns Andreea.

„Nu, eu am zis că dacă s-ar dovedi că tu ai stilist nu ar fi corect față de noi clasamentul, pentru că tu ești pe primul loc în momentul ăsta.

Nu am zis niciodată că tu ai stilist, că există o posibilitate... da”, a mai afirmat Carina.

Carina este convinsă că publicul își va da seama de falsitatea Andreei

Carina este convinsă că Andreea este falsă și că publicul își va da seama de acest aspect, așa cum și-au dat seama și ea, și Maurice Munteanu, unul dintre jurați.

„Publicul o va mirosi de la distanță, la fel cum am mirosit-o și eu, la fel cum a mirosit-o și Maurice, pentru că persoana care nu este sinceră o simți”, a spus Carina, într-un testimonial.

Întrebată de Ilinca Vandici de ce spune că Andreea este falsă, Carina a spus:

„Nu spune niciodată ceea ce gândește. Mereu se abține și spune doar ce vrem noi să auzim, nu ce gândește cu adevărat, eu așa cred. Vrei să pari fata bună, iar reacția cu plânsul a fost foarte falsă, când ai plâns în gală. Mie mi s-a părut o reacție falsă, te-ai simțit atacată și atunci ai zis să izbucnești. Nu este o reacție reală”, a mai afirmat Carina, făcând referire la momentul în care Andreea a avut o reacție emotivă.

Așa cum era de așteptat, ținuta Andreei a fost lăudată de jurați și a primit trei steluțe.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.