„E fantastic ce se creează” Andreea Mantea, dezvăluiri inedite despre caravana „Casa Iubirii”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 oct 2023, 20:44

Andreea Mantea, cunoscuta prezentatoare a emisiunii „Casa Iubirii”, a vorbit despre caravană, dar și despre ceea ce înseamnă aceasta și ce legături frumoase se creează între oameni.

Invitată la „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”, Andreea Mantea a făcut marele anunț potrivit căruia începe Caravana „Casa Iubirii”. 

Andreea Mantea, entuziasmată pentru Caravana „Casa Iubirii”

„Plecăm în caravană. Pornim la drum de vinerea asta în Cluj Napoca prima dată. Traversăm toată România. O să sărbătoresc ziua României în Caravană, pentru că vom fi în Sibiu, unde e și târgul de Crăciun,” a

spus entuziasmată vedeta TV.

Andreea Mantea a mărturisit că datorită acestei caravane a avut ocazia de a cunoaște oameni frumoși și în afara unui ecran.

„Este o caravană foarte frumoasă și interesantă pentru că te întâlnești cu mulți oameni. În afară de tinerii dornici să intre în Casa Iubirii, vin și alți oameni dornici să stea de vorbă cu tine, să te cunoască.

Citește și: Ies la iveală detalii uluitoare despre Antoni! „După cât timp a recunoscut!” Aflați cum va reacționa Vlada și ce se va întâmpla luni, 30 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E foarte interesant. Atunci când ai omul în fața ta și îl îmbrățișezi, altfel se transmite energia pe care ți-o transmite.”

„Până acum, în Casa Iubirii au fost concurenți care au adus un plus în viața tuturor. E fantastic ce se creează. Unii sunt încă împreună, s-au întâlnit și se întâmplă lucruri minunate în casă. Îți trebuie puțin curaj, intri în Casa Iubirii și nu doar că te îndrăgostești, ci se întâmplă lucruri la care nu te aștepți.” 

Unde va ajunge caravana de casting „Casa iubirii”

Caravana „Casa Iubirii” va vizita prima dată Cluj Napoca, unde castingul se va desfășura în zilele de 3 și 4 noiembrie, la Hotel Confort (Str. Calea Turzii, Nr. 48), in intervalul orar 10:00 – 19:00. Lista integrală a orașelor și datelor de desfășurare a caravanei este următoarea: 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

3-4 noiembrie – Cluj-Napoca

10-11 noiembrie- Iași

17-18 noiembrie- Constanța

24-25 noiembrie- Brașov

1-2 decembrie- Sibiu

8-9 decembrie- Timișoara

10 decembrie- Craiova

11 și 15 decembrie – București

Citește și: Eliminare cu emoții copleșitoare în Casa iubirii! Julia, Cosmin și Geani au ajuns în pericol de eliminare! „Telespectatorii au decis!” Iată ce anunț neașteptat a făcut Andreea Mantea

Reality show-ul „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.