E frumoasa, dar ascunde un secret SOCANT! Toti care o vad raman cu gura cascata: "Tu poti sa mergi, asa?"

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:44

Isa-Bella Leclair are 19 ani si s-a nascut cu sindromul Parkes Weber, care ii afecteaza sistemul circulator.

Din cauza bolii de care sufera, piciorul stang al tinerei a crescut mai mult decat cel drept, in prezent cantarind 18 kg. Chiar si asa, ea a reusit sa castige un concurs de frumusete in orasul ei natal din Canada. Ea sper ca astfel oamenii vor afla mai multe despre boala ei.

"Boala nu ma defineste si nu ma va face sa renunt la o rochie draguta sau la costumul de baie.

Increderea in sine este cea mai importanta, pentru ca oamenii care sunt increzatori in propriul corp, chiar si cu un handicap, sunt priviti cu admiratie", a marturisit ea.

Joanne, mama tinerei, a observat ca este ceva in neregula cu ea de la nastere. Dupa mai multe diagnosticari gresite, medicii au ajuns la concluzia ca sufera de Parkes Weber, o boala care face ca un numar foarte mare de vase de sange sa nu functioneze normal.


Din cauza numarului mare de vase de sange, ea are mai mult sange in corp iar inima ei lucreaza mai intens decat cea a unei persoane obisnuite.

Tanara are toate sansele sa duca o viata normala iar atitudinea ei pozitiva este, cu siguranta, un model demn de urmat. "Vreau sa duc o viata simpla, nu imi place sa complic lucrurile", a spus ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.