„E greu să fii mamă singură” Cum face față Oana Roman perioadelor mai puțin fericite din rolul de mamă singură: „Mai am și eu momentele mele de cădere”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 ian 2024, 19:37

Fiecare mamă singură se confruntă cu diferite provocări, iar Oana Roman, cunoscută personalitate media și mamă singură, împărtășește cu sinceritate cum gestionează momentele mai dificile ale acestei călătorii. Într-o postare pe Instagram, ea a dezvăluind că se confruntă cu dificultăți și căderi.

Oana Roman recunoaște că este o luptă constantă să fii mamă singură. În timp ce imaginea publică poate sugera o viață plină de succes și strălucire, realitatea vieții de mamă singură este adesea marcată de provocări și sacrificii.

Cum face față Oana Roman în rolul de mamă singură

„Cum reușești să fii puternică? E greu să fii mamă singură..,” a fost întrebarea lăsată de unul dintre urmăritorii Oanei, la secțiunea insta-story. 

Oana Roman a împărtășit că recurge la diverse strategii pentru a face față perioadelor mai puțin fericite. Este sinceră în privința faptului că, în ciuda aparențelor exterioare, și ea are momente de slăbiciune și cădere. A admis că este important să își permită aceste momente, să nu se simtă vinovată pentru a avea astfel de sentimente și să caute sprijinul atunci când este necesar.

Citește și: Oana Roman dezminte acuzațiile aduse de Marius Elisei: „Cum să spui ca am ascuns sarcina 4 luni???” Când a rămas, de fapt, însărcinată fiica lui Petre Roman

„Nu știu. Mai am și eu momentele mele de cădere, știți despre ele, nu e tot timpul bine, dar..da, este bine, pentru că e mult mai bine decât era înainte. Și atunci am putere,” a

mărturisit aceasta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oana Roman o vede pe Isa cea mai bună prietenă a ei

Isabela, fiica Oanei Roman din trecuta ei relație cu Marius Elisei, are acum 10 ani, iar Oana admite deschis că sunt cele mai bune prietene.

Recent, Oana Roman a abordat un subiect sensibil pe platformele de socializare, împărtășind ceea ce a auzit la radio referitor la relația dintre părinte și copil.

Vedeta a subliniat cât de crucial este să dezvolți o relație de prietenie cu copilul tău încă de la început și să nu amâni acest aspect, deoarece, conform spuselor sale, ar putea deveni prea târziu.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Oana Roman de Crăciun: ”Isa are nevoie de mine” Vedeta se simte copleșită în această perioadă

Spunea o persoană influentă zilele trecute un lucru extraordinar: „Vreau ca atunci când copilul meu intră într-o mare problemă să spună: trebuie s-o sun pe mama să mă ajute, nu aoleu dacă află mama ce o să se întâmple,”  a

vorbit  Oana Roman  într-un reel postat pe Instagram.