„E groaznică”. Cum a ajuns să arate vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu! Afaceristul privește cu tristețe locuința în paragină

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 aug 2023, 16:08

Cum arată Vila lui Irinel Columbeanu după incendiu

Sursa: Arhivă

Casa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani a luat foc în anul 2020, iar omul de afaceri a revenit în locul în care trăia ca un rege.

Irinel Columbeanu regretă enorm pierderea vilei impunătoare de la Izvorani, acolo unde a trăit clipe de vis alături de fosta și de fiica lor.

Vila lui Irinel de la Izvorani a luat foc

În cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu a fost în vizită la vila de Izvorani, loc mistuit de flăcări în anul 2020. Incendiul a fost atât de puternic, încât a distrus tot.

Citește și: De ce a falimentat, de fapt, Irinel Columbeanu. Afaceristul a dezvăluit de unde i se trage ghinionul: „Cred că l-am deranjat foarte tare”

”Un mare regret. Comparat cu unde stau acum… comparația e groaznică. Eram vecin cu jandarmii. Aici e pontonul unde m-am însurat, ca să zic așa. Unde am făcut nunta, vasul a acostat aici, a început să se clatine.

Citește și: Cât de rău a ajuns Irinel Columbeanu! Este de-a dreptul trist cum arată afaceristul după ce a suferit un AVC

Era să fie o mare nenorocire aici. Barca i-am vândut-o lui Nicușor. Vecinii erau super ok. Erau și jandarmii, era și fiica domnului Băsescu”, a spus Irinel Columbeanu în emisiunea online, ”Fiță cu Adiță”.

Cel mai dor îi este de momentele petrecute acolo cu fiica sa

Omul de afaceri se gândește la momentele în care fiica lui s-a născut, de petrecerile și de momentele petrecute acolo cu fosta soție. Despre acesta a menționat faptul că încă păstrează legătură.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Cu ce se ocupă Ramona Gabor în Dubai! Cine este bărbatul secret din viața ei: ”Am inima plină de iubire”

”Am văzut-o destul de recent, când am fost în America. Da (n.r. ține legătura cu Monica), ne mai scriem pe WhatsApp. Da (n.r. are prieteni), cei care m-au ars nu mai sunt prietenii mei. Mai există (n.r. prietenie)”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Citește și: Ramona Gabor, din Dubai, direct în România. Cum arată viața de lux a vedetei, după 12 ani petrecuți pe tărâmul milionarilor

Vila a luat foc în anul 2020, iar incendiul a pornit de la subsol și s-a extins peste tot până la acoperiș. În momentul în care a izbucnit incendiul, fostul milionar nu se afla la Izvorani, acesta fiind deja mutat cu chirie într-un apartament din Colentina.

Columbeanu susține că vila lui este estimată undeva la aproximativ patru milioane de euro și nici nu se compara cu condițiile în care este nevoit să trăiască acum, acestea fiind groaznice.

 

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!