E Halloween la Deveselu! Iata ce le-au pregatit localnicii americanilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

Si cum altfel sa-i intampini pe militarii de peste ocean, daca nu cu o placinta americana cu dovleac. Na. Ca tot e Halloweenul!

Sa nu credeti ca ciobanul nostru si-a pus bocceluta in spinare si a plecat spre baza, asa, nestiutor. Pus pe fapte mari si cu gandul la dolari, omul s-a informat bine despre americani. Pai nu vor fi ei clienti fideli la laptele si la branza pe care le da turma lui? Si cum altfel sa-i suprinda daca nu costumat? El si cu mioarele lui.

Lovite-n aripa de spiritul Halloweenului, oile au zburdat libere pe camp.

Iar urmatorul care intra la costumat e cainele stanei.

Daca se speriara sau nu americanii, nu avem de unde sa stim. Cert e ca satenii nu au de gand sa se lase pana cand nu i-or vedea la ochi. In plus, barbatul e hotarat sa-i invete si obiceiurile romanesti.

Dar pana atunci, sa revenim la sarbatoarea americanilor. Cum e Halloweenul, nea` Marin n-a uitat nici de dovleac.
L-a scobit asa cum a stiut si l-a pregatit in asteptarea serii.

Omul recunoaste ca nu i-a iesit prea bine dovleacul. Este insa la prima incercare. Pentru anul  ce vine, promite ca-si va imbunatati tehnica si va face un dovleac infricosator.
##VIDEO84601##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.