E HORROR ce si-a facut pe fata! Parintii AU LESINAT cand au vazut-o: "A intrat DIAVOLUL in tine"

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:49

Din dorinta de a se diferentia, o tanara a decis sa apeleze la o transformare cu adevarat socanta. Nu si-a dat seama insa ca a intrecut masura.

Nu stim ce a fost in capul ei, insa tanara a decis sa isi faca un piercing vizibil in buza de jos. Nu a fost insa pe deplin multumita de impactul acestuia, motiv pentru care a luat o decizie radicala.
'
Va vine sa credeti sau nu, fata si-a tatuat pe fata, pe partea stanga, un paianjen negru, oribil. Tatuajul este de dimensiuni impresionante, acoperindu-i aproape tot obrazul.



Picioarele paianjenului se intind pe buze si ajung chiar si pe partea dreapta a chipului. Cand au vazut ce si-a facut la fata, parintii ei au avut un adevarat soc si au lesinat, ajungand de urgenta la spital.

Nici prietenii ei cei mai buni nu au fost de acord cu ceea ce a facut, iar multi au spus ca este cu adevarat oribil. Voi ce credeti?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”