E INCREDIBIL ce a facut aceasta femeie din cauza ca avea sanii PREA MARI! Toti sunt SOCATI cand vad cum arata corpul ei ACUM

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:52

In mod normal, majoritatea femeilor isi doresc sa aiba sanii cat mai mari, pentru a atrage mai usor atentia barbatilor.

Femeia din imagine insa a ajuns sa isi doreasca contrariul. Leanne McKillop, acum in varsta de 31 de ani, nu mai suporta sa fie in centrul atentiei din cauza bustului imens pe care il avea.

A decis astfel, la un moment dat, sa nu mai renunte. Decizia i-a afectat grav corpul, ajungand sa fie anorexica. Poate parea incredibil, insa la un moment dat ea cantarea doar 29 de kilograme.



A fost internata de 3 ori in spital iar medicii au reusit in cele din urma sa o vindece de aceasta boala cumplita. Iata cum arata inainte si cum arata acum:


Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.