E incredibil ce a facut femeia asta, desi era insarcinata: a mancat pamant, nisip si ciment pana la nastere. Uite cum arata copilul pe care l-a adus pe lume

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 19 sep 2020, 16:20

Sarcina este o perioada extrem de dificila si complicata pentru femei.

Pe langa schimbarile corporale, dureri si greturi, apar si fel de fel de pofte, care mai de care mai ciudate. A experimentat-o pe pielea ei Jenny Mason, o tanara din Marea Britanie.

Poate parea greu de crezut, insa in a treia luna de sarcina femeia a dezvoltat o pofta nestapanita de a manca pamant, nisip, caramizi si ciment.

Dorinta de a manca asa ceva era atat de mare incat Jenny lua bucati de caramizi din casa, le portiona, le dadea pe razatoare si le manca pe post de cereale.



Timp de mai multe luni nu i-a spus sotului ce se petrece, fiindu-i teama de reactia acestuia. Dupa ce barbatul a aflat au fost la un control de specialitate iar femeia a fost diagnosticata cu pica, o boala care te face sa mananci lucruri ciudate.

Din fericire obiceurile alimentare bizare nu au afectat sarcina iar bebelusul care a venit pe lume este perfect sanatos. Mai mult, boala a disparut la 3 luni dupa nasterea micutului.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.