E incredibil ce a facut o femeie dupa ce un copil nevinovat a vomitat pe geanta ei Louis Vuitton, scumpa de 1.000 de euro! Ce suflet sa ai ca sa faci asa ceva?!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:03

Cazul de mai jos a ajuns viral pe retelele de socializare si a starnit dezbateri aprinse.

Totul s-a intamplat intr-un avion, in timpul unui zbor. Din nefericire, unui copil i s-a facut rau si a vomat aproape pe intreaga perioada in care a fost in aer, desi parintii incercau din rasputeri sa il linisteasca.

La un moment dat, acestia au avut un soc in momentul in care o femeie care statea in spatele lor le-a atras atentia ca voma a ajuns pe geanta ei Louis Vuitton, care costa 1.000

de euro.

Poate parea greu de crezut, insa femeia le-a cerut sa ii plateasca integral accesoriul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ne-a spus ca trebuie sa ii dam banii pe geanta.

i-am spus ca i-o voi curata cu niste servetele si va fi ca noua, insa s-a ambalat si mai tare. A motivat ca tot trebuie sa ii dam banii, deoarece mirosul vomei va ramane impregnat in material. Am ramas blocati, nu ne venea sa credem cat tupeu are", a povestit mama copilului pe contul ei de Facebook.

Voi ce credeti, a exagerat femeia sau nu?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.