E incredibil ce a patit aceasta fata din cauza transpiratiei! Nici doctorii nu au putut sa o ajute

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 22:30

Esme De Silva, acum in varsta de 25 de ani, sufera inca de mica de o boala rara si ciudata, din cauza careia transpira excesiv.

Afectiunea i-a influentat viata pe toate planurile intr-un mod negativ, si nici macar medicii nu au putut gasi o rezolvare. Esme povesteste ca la scoala era nevoita sa suporte bataia de joc a colegilor, iar disconfortul era foarte mare.

"Trebuia sa imi spal uniforma in fiecare noapte si sa ma asigur ca am in permanenta la mine deodorant, parfum si haine de schimb. Colegii radeau de mine pentru ca transpiram prea mult si, din aceasta cauza, mi-am pierdut considerabil increderea in propria persoana", spune ea.



Problemele s-au agravat odata cu trecerea timpului, ea fiind nevoita chiar sa renunte la serviciu din cauza transpiratiei excesive si sa se desparta de iubitul ei.

"Dupa ce mergeam cu metroul eram pur si simplu leoarca, din cap pana in picioare. Nici hainele nu ma ajuta, majoritatea sunt facute din fibre sintetice care imi agraveaza boala de 10 ori mai mult. Sunt nesigura pe mine, stiu ca lumea ma priveste ciudat, iar in acele momente transpir si mai mult, hainele mi se uda, iar pe fata si pe maini curg siroaie", a adaugat Esme.


Doctorii nu au gasit niciun leac pentru boala ei, iar la un moment dat luau in calcul sa ii injecteze botox in axile. Din fericire insa, la recomandarea unui prieten, tanara a gasit in cele din urma un antiperspirant care mai diminueaza din efectele bolii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”