E incredibil ce a patit o femeie la fata din cauza ca si-a suflat nasul prea tare! Medicii au ramas blocati cand au vazut-o la urgenta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:19

Femeia din imaginile alaturate a trait un adevarat cosmar din cauza unui obicei banal, pe care foarte multa lume il are.

Poate parea greu de crezut, insa ea a ajuns la spital de urgenta deoarece si-a suflat nasul mult prea tare. Ea s-a ales cu ochii extrem de umflati, din cauza presiunii acumulate in jurul lor.

Totul era atat de grav incat doctorii i-au spus ca, daca nu s-ar fi prezentat la control, risca sa ramana oarba, deoarece nervul optic era presat. In plus, dupa ce i-au facut o serie de radiografii, specialistii si-au dat seama ca avea si nasul rupt.



Din fericire totul s-a terminat cu bine pentru femeia in varsta de 32 de ani, iar acum ea este in afara oricarui pericol.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.