E INCREDIBIL ce fac acesti muncitori pe un santier! Asa ceva nu ati mai vazut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:47

Vreti sa construiti ceva si nu aveti nicio unealta de constructie? Nu intrati in panica, cineva a gasit o solutie!

Va spunem doar atat: nu aveti nevoie decat de propria greutate! Ar mai fi ceva: e nevoie si de ureche muzicala! Imaginile pe care le urmariti nu sunt inregistrate pe un ring de dans, ci pe un santier de constructii. Iar ceea ce fac acesti oameni aici, depaseste orice imaginatie! Sa luam, insa, momentele, pas cu pas!

Acesti barbati sunt in toiul unei lucrari de constructie si se pregatesc sa bata un drug in pamant.

Daca va asteptati sa vedeti truse pline cu unelte in jurul lor, va inselati amarnic. Niciunul dintre ei nu are in mana mai mult decat un bat. Cu toate acestea, nimic nu-i impedica sa aseze drugul in pozitia in care urmeaza sa fie batut!

De ce se ingramadesc oare toti acesti barbati pe barna? Ce vor sa faca acolo sus? Oricat de ciudat ar parea, greutatea celor 7 este suficienta pentru ca drugul sa intre in pamant! Inca nu v-ati dat seama cum este posibil? Priviti imaginile!

Sa nu credeti ca ceea ce vedeti e un lucru
simplu! Drugul trebuie batut si el intr-un anumit ritm, nu asa, oricum! Dupa astfel de inovatii, suntem tare curiosi sa aflam cum vor termina si restul lucrarii. Nu de alta, dar, sutem convinsi ca nici urma de ciocan sau de dalta nu se va atinge de palma lor. Asa da meseriasi care se descurca in orice situatie!
##VIDEO126837##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.