E incredibil ce face aceasta femeie, desi este insarcinata in 8 luni cu gemeni si are o burta imensa

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 06:50

In mod normal, odata ce au ajuns in a 8-a luna de sarcina, femeile incearca sa evite pe cat posibil efortul fizic solicitant, deoarece povara bebelusului care urmeaza sa vina pe lume este deja foarte mare si greu de suportat.

Insa tanara din imaginile alaturate nu s-a putut desprinde nici in aceasta perioada de gimnastica, marea ei pasiune, desi era insarcinata cu gemeni si mai avea mai putin de o luna pana la nastere.

Julia Sharpe practica acest sport de la varsta de 2 ani, iar in momentul in care a aflat ca urmeaza sa aduca pe lume un copil a discutat cu mai multi medici si si-a facut un program de exercitii pe care sa-l poata urma fara a pune in pericol dezvoltarea si sanatatea fatului.



In clipul de mai jos o puteti vedea facand tractiuni si stand in maini, desi burta ei este imensa. Desi familia si prietenii isi faceau griji pentru ea si pentru bebelusi, acestia au venit pe lume perfect sanatosi, dupa o operatie de cezariana.

Julia le-a demonstrat astfel tuturor ca o femeie poate avea un stil de viata activ si poate face sport chiar si in timpul sarcinii, atata timp cat indicatiile primite de la medic sunt ascultate cu sfintenie.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”