E incredibil ce face acest barbat cu un sarpe veninos viu! Uite ce se intampla dupa ce ii baga capul intr-una dintre narile nasului

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:48

Daca sunteti slabi de inima, nu priviti clipul video de mai jos!

Imaginile au fost surprinse in Pakistan si prezinta abilitatea unui barbat de a face un lucru pe care multi il considera socant: el ia un sarpe veninos, si-l baga pe una dintre nari dupa care il scoate pe gura.

Iqbal Jogi strange astfel extrem de des multimile in jurul lui, si asa isi castiga existenta de ani de zile. Este constient ca isi risca viata de fiecare data cand face acest truc, dar spune ca se simte bine cand vede reactiile de apreciere ale celor din jur.



In toti acesti ani de practica barbatul a avut parte doar de un incident care ar fi putut sa ii aduca moartea: la un moment dat a fost muscat de un sarpe de interiorul nasului.

"Am stat inconstient 3 zile, am fost la un pas de moarte. Din fericire mi-am revenit. Nu ma las invins atat de usor", spune el.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!