E incredibil ce face fata asta cu creioanele de colorat normale. Specialistii avertizeaza: nu procedati la fel!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 18:50

Un nou experiment face valuri pe retelele de socializare, iar foarte multe fete il incearca fara sa se gandeasca la consecinte.

Tot mai multi vloggeri de pe YouTube posteaza clipuri video in care ii invata pe urmaritorii lor cum sa foloseasca creioanele de colorat normale pentru a-si machia ochii.

Brooke Eve, spre exemplu, isi indeamna fanii sa ii asculte sfaturile si ii asigura pe acestia ca metoda nu prezinta niciun risc. Pentru a realiza un machiaj cu 7 nuante diferite ea foloseste creioane normale, pe care le baga timp de 4 minute intr-un bol cu apa calda, care le inmoaie varfurile.



"Este foarte ieftin, un set de creioane costa pana in 4 dolari. Se aplica foarte usor si rezista pe ochi. Daca va dati din greseala in ochi sa nu va panicati, le puteti folosi si pe buze. Nu sunt riscuri, asa ca apelati la ele cu incredere", spune tanara intr-un filmulet.

Specialistii avertizeaza insa ca astfel de practici sunt foarte riscante, deoarece creioanele de colorat normale contin agenti toxici care pot ataca ochiul.

##VIDEO138156##

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: