E incredibil ce face femeia asta cu copiii ei: nu i-a dus niciodata la doctor de cand s-au nascut, nu i-a vaccinat, nu are de gand sa ii dea la scoala si inca ii alapteaza de la san, desi unul dintre ei are cinci ani! Uite care este explicatia ei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 09:50

Cuplul de mai jos a devenit recent celebru in Marea Britanie si a starnit dzbateri aprinse in randul celor care le-au aflat povestea.

Adele si Matt Allen isi cresc cei doi fii intr-un mod cu totul si cu totul neobisnuit: ei refuza medicina traditionala, metodele clasice de predare si incurajeaza alaptarea pe termen lung.

Astfel, femeia si-a nascut copiii acasa, alaturi de sotul ei, fara a beneficia de asistenta medicala de la personal specializat.

"Neavand doctori la nastere, nu mi-am taiat placenta si cordonul ombilical. Le-am lasat sa se usuce si sa cada natural, s-a intamplat la 6 zile de la nastere", marturiseste ea.

Mai mult, copiii ei nu au fost niciodata la un control de specialitate si nu au niciun vaccin facut. "Nu vad motivul pentru care as baga in corpul lor o susbtanta straina, direct in sange. Un copil nu intra asa in contact cu germenii", spune Adele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Neavand

incredere in medicina moderna, femeia isi stropeste copiii cu lapte de la san in ochi pentru a le vindeca infectiile oculare, iar atunci cand cei mici racesc le administreaza suc de lamaie: "Daca folosesti plante si ierburi pentru tratament, ataci direct cauza fara a distruge bacteriile bune din organismul tau".

Copilul cel mai mare, pe nume Ulysses, abia stie sa recunoasca cifrele si literele, desi are cinci ani.

"Da, scrisul si cititul sunt necesare, o sa le invete bine, dar la varsta asta nu are nevoie de ele. Nu o sa-mi dau copiii la scoala, nu vreau ca procesul de educare sa fie o povara pentru ei. Vor invata singuri, ce vor vrea, cand vor vrea", a mai spus mama.

In plus, ea inca isi alapteaza baiatul de cinci ani, spunand ca aceasta este cea mai buna hrana pe care o poate primi cel mic.

Voua vi se pare normal ce face aceasta femeie?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.