E incredibil ce i s-a intamplat la ochi din cauza unui obicei pe care il ai si tu! Opreste-te acum daca nu vrei sa patesti la el

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:29

Chad Groeschen, un barbat in varsta de 39 de ani din Statele Unite, a facut o greseala pe care o va regreta pentru tot restul vietii.

Barbatul a ramas fara un ochi dupa ce a dormit o noapte fara a-si da jos lentilele de contact. El povesteste ca inca de vineri seara a simtit o mancarime la ochiul stang, insa nu i-a dat importanta, crezand ca acesta este un efect al unei alergii de cae sufera.

Insa in dimineata urmatoare a remarcat ca are ochiul umflat, iar duminica deja vederea lui se inrautatise drastic.

Alarmat, a fost la un control oftalomolgic, in urma caruia nu a primit vesti bune.

El contactase o bacterie ce a provocat o infectie severa, care i-a afectat globul ocular. Din nefericire efectele au fost ireversibile, iar in scurt timp Chad si-a pierdut complet ochiul stang.

Barbatul si-a povestit patania in incercarea de a trage un semnal de alarma si de a le spune si altora sa nu faca aceeasi greseala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.