E incredibil ce mananca aceasta femeie, desi este insarcinata in 8 luni! "Am dureri de stomac din cauza lor, dar nu ma pot opri"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:17

Tanara din imaginea alaturata a dezvoltat o dependenta bizara in timpul sarcinii.

Ea a ajuns sa sufere de ceea ce specialistii numesc "pica", o boala din cauza careia are o pofta ciudata de a manca pietre. Desi stie ca acest lucru o poate afecta atat pe ea, cat si pe fatul din pantece, nu se poate opri.

"Ma simt trista si ma rusinez ca fac asta, dar simt o nevoie pe care nu o pot invinge. Cand vad un anumit tip de pietre mi se face o pofta incredibila, e ca si cum ai vrea sa mananci ceva foarte bun.

De fiecare data cand merg pe strada incerc sa imi controlez aceasta pofta, nu ma uit pe jos si nu merg langa santiere", spune Silvia.

Pofta ei ciudata este atat de grava incat Silvia are zile in care nu mananca deloc mancare, deoarece are stomacul plin de pietre si nu simte nevoia de a se hrani.

"Nu iau in greutate deloc, asa cum ar trebui. Asta inseamna ca bebelusul meu nu primeste suficienta hrana.
Uneori am si dureri din cauza pietrelor care s-au strans in stomac, imi fac griji pentru mine si sanatatea mea", a mai declarat viitoarea mamica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.