E incredibil ce plimba femeia asta in caruciorul pentru bebelusi! Cand vad ce e acolo multi  ii spun ca este nebuna si se sperie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 18 sep 2020, 18:50

O femeie din Australia a dezvoltat o pasiune extrem de ciudata si a ajuns sa faca o serie de lucruri care ii ingrijoreaza pe cei ce ii sunt apropiati.

Silvia Heszterenyiova, in varsta de 42 de ani, a adunat pana acum 35 de papusi care imita la perfectie bebelusii si se comporta cu ele de parca ar fi copiii ei.

Femeia le spala in fiecare seara, le hraneste si chiar iese cu ele in oras, plimbandu-le cu caruciorul fie la cumparaturi, fie in parc, fie la cinema.

Si-a cumparat pana si un scaun special de copil pentru masina, si un altul care se monteaza in spatele bicicletei.

Desi realizeaza ca toata lumea considera ca ceea ce face este extrem de ciudat, Silvia spune ca se simte foarte bine si ca astfel de lucruri o relaxeaza.

"Uneori lumea imi spune ca sunt nebuna, dar mie nu imi pasa. Asa retraiesc momentele minunate pe care le-am petrecut cu cei doi copii ai mei reali atunci cand erau mici", spune ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Voua

cum vi se pare ceea ce face?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.